Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Marienette Wemelsfelder kandidaat-lijsttrekker

Marienette heeft zich opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker in Oirschot voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De D66 leden die woonachtig zijn in Oirschot kunnen hun stem uitbrengen tijdens de lijsttrekkersverkiezing van 14 tot 30 juni 2021.


Beste D66 leden van Oirschot


Ik wil u graag laten weten dat ik enorm gemotiveerd ben om het D66 geluid ook in de komende periode weer luid te laten horen.

Aan ons verkiezingsprogramma wordt nu nog volop gewerkt en u bent van harte welkom om uw inbreng te delen, maar wat we zeker weten is dat het de komende jaren veel groener moet, dat het democratischer moet (een gemeente die van en voor de inwoners is) en...dat onderwijs, zorg en wonen veel hoger op de agenda moeten staan.


De Oirschotse fractie zet zich, samen met een kern van actieve leden, al vele jaren in om vanuit het D66 gedachtegoed de lokale thema’s te benaderen. Ik ben er trots op dat ik lijsttrekker mag zijn van die groep en van onze gehele Oirschotse afdeling. In lijn met onze partij, doe ik dat zo democratisch mogelijk.

Ik hoop op dat u gaat stemmen want door uw stem, voel ik mij gesteund.


Namens D66 Oirschot

Marienette Wemelsfelder (lijsttrekker)